Αιτήσεις Σχεδίου Εξοικονομώ Αναβαθμίζω

Karantonis Group – 100% επιτυχία στην πρώτη φάση του σχεδίου «Εξοικονομώ  Αναβαθμίζω στις Κατοικίες»

Ενδιαφέρεστε για το σχέδιο χορηγίας «Εξοικονομώ  Αναβαθμίζω στις Κατοικίες» αλλά θέλετε να επιλέξετε τον πιο κατάλληλο Ειδικευμένο Εμπειρογνώμονα ο οποίος θα σας διασφαλίσει την έγκριση της αίτησης σας;

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει με επιτυχία την κατάθεση της αίτησης σας για χορηγία, με ποσοστό επιτυχίας 100% στις εγκρίσεις αιτήσεων της πρώτης φάσης του σχεδίου.

Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα του ομίλου Καραντώνη από την πρώτη φάση του σχεδίου «Εξοικονομώ  Αναβαθμίζω στις Κατοικίες» 

Το προσωπικό μας φρόντισε να εξασφαλίσει €625,000 για του πελάτες μας, ποσό που αντιστοιχεί στο 8% του συνολικού προϋπολογισμού της πρώτης φάσης του σχεδίου  «Εξοικονομώ – Αναβαθμίζω».

Στην πρώτη φάση του σχεδίου από τις 1200 συνολικές αιτήσεις που κατατέθηκαν εγκρίθηκαν συνολικά οι 1000. Ο όμιλος μας κατέθεσε 35 αιτήσεις οι οποίες εγκρίθηκαν όλες

Αναλυτικά καταθέσαμε 10 αιτήσεις, ποσοστό 25% των συνολικών εγκεκριμένων αιτήσεων,  για ολοκληρωμένες ενεργειακές αναβαθμίσεις Κτιρίων Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης και 25 αιτήσεις για οικίες με μεμονωμένα μέτρα εξοικονόμησης, ποσοστό 3% των εγκεκριμένων αιτήσεων ανάλογων έργων.  

Αν ενδιαφέρεστε για να προχωρήσετε με την αίτηση εμείς μπορούμε να σας εγγυηθούμε το αποτέλεσμα που θέλετε. Η διαδικασία αιτήσεων θα ανοίξει στις 16/4/2018.

Μετά την έγκριση της αίτησης σας και μετά την συνεννόηση σας με τους ενεργειακούς μηχανικούς μας, θα αρχίσουμε την ενεργειακή αναβάθμιση της οικίας σας. Η εταιρία μας μπορεί να σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε πάντα με πιστοποιημένα συστήματα και γραπτές εγγυήσεις για το αποτέλεσμα.

Πατήστε πιο κάτω «ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ» και ξεκινήστε τώρα!

Μετά την υποβολή των στοιχείων σας ένας εξειδικευμένος ενεργειακός μηχανικός της Karantonis Group θα επικοινωνήσει μαζί σας για τις λεπτομέρειες.