Αυτό το καλοκαίρι απολαύστε την πισίνα σας… δωρεάν!

Το καλοκαίρι έφτασε σχεδόν και ήδη αισθανθήκαμε τη ζέστη! Όσοι δεν διαθέτουν πισίνα, ίσως ονειρεύονται να απολαμβάνουν χαλαροί τη δροσιά των καταγάλανων νερών, με ένα δροσερό ποτό στο χέρι είτε απλά να απολαμβάνουν καλοκαιρινές στιγμές με την οικογένειά τους. Από την άλλη όμως, αυτοί που διαθέτουν πισίνα ίσως να μην είναι τόσο ξεκούραστοι, καθώς γνωρίζουν ότι το κόστος του καθαρισμού αυξάνεται συνεχώς, παράλληλα με τις τιμές του υδραργύρου στην Κύπρο.

Για τον καθαρισμό της πισίνας, οι αντλίες απαιτούν ηλεκτρική ενέργεια, με κόστος που αυξάνεται όσο οι τιμές του πετρελαίου ολοένα και περισσότερο. Επομένως, όσοι διαθέτουν πισίνα βρίσκονται συχνά σε δίλημμα: να ανάψουν τις αντλίες και να κάνουν τα μπάνια τους στο δροσερό νερό της πισίνας ή να κάνουν οικονομία, απολαμβάνοντας μόνο στη θέα της…

Από τον ήλιο που μας ζεσταίνει τόσο λοιπόν, βρήκαμε την λύση για εσάς!

Ανακυκλώστε το νερό της πισίνας σας με δωρεάν ηλιακή ενέργεια, μηδενικό κόστος, και απολαύστε ένα καλοκαίρι γεμάτο δροσιά, αλλά και μια πισίνα απόλυτα καθαρή.

Πώς δουλεύει το Net Metering; Διαβάστε περισσότερα εδώ > https://bit.ly/KEnergy_NetMetering

Για δωρεάν μελέτη του χώρου σας καλέστε μας στο 70 07 07 07 και μιλήσετε σε έναν από τους ενεργειακούς μηχανικούς ή μέσω email στο [email protected].