Σχέδιο Χρηματοδότησης για Θερμομόνωση Οροφής οικίας μέχρι €10,000.

Σχέδιο Χρηματοδότησης για εγκατάσταση Θερμομόνωσης Οροφής

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) σε συνεργασία με τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα (ΣΚΤ) και την υποστήριξη της Υπηρεσίας Ενέργειας του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού ανακοίνωσαν την προώθηση εξοικονόμησης ενέργειας στα νοικοκυριά μέσω χρηματοδοτικού σχεδίου για την θερμομόνωση της οροφής. Η ενέργεια αυτή έχει ως στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας, την εξοικονόμηση χρημάτων από τους ιδιοκτήτες.

Γιατί είναι σημαντική η θερμομόνωση της Οροφής;

Με την σωστή θερμομόνωση της οροφής έχουμε βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης στο κτίριο, βελτιώνοντας τις συνθήκες θερμικής άνεσης στις κατοικίες, αλλά παράλληλα διασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών θερμομόνωσης. Οι απώλειες θερμότητας από το συγκεκριμένο δομικό στοιχείο μπορούν να φτάσουν μέχρι και 40% των συνολικών απωλειών θερμότητας. Ένα ποσοστό αρκετά μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς την επιφάνεια που καταλαμβάνει στην συνολική επιφάνεια του κελύφους μια οικίας. Με την θερμομόνωση της οροφής μπορείτε να πετύχετε:

  • Διατήρηση της θερμότητας τον χειμώνα

  • Να διατηρήσετε την χαμηλή θερμοκρασία το καλοκαίρι

  • Εξοικονόμηση χρημάτων

  • Προστασία δομικών υλικών

3Η εταιρία μας έχοντας όλες τις απαραίτητες γνώσεις και πιστοποιήσεις για την εφαρμογή συστημάτων θερμομόνωσης μπορεί να σας βοηθήσει καθ’ όλη την διαδικασία. Επίσης, για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα η εταιρία μας προσφέρει εγγυήσεις για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει, συμπεριλαμβανομένου και τις θερμομόνωσης της οροφής.

Εγκαταστάτης Θερμομονώσεων Κύπρος

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σχέδιο ή για την θερμομόνωση της δικής σας οροφής μπορείτε να δείτε εδώ ή να μας καλέστε μας στο 22311234 ή μέσω email στο [email protected] και μιλήστε με ένα από τους εξειδικευμένους ενεργειακούς μηχανικούς μας.