Η Εταιρεία

Η Μάριος Καραντώνης ΛΤΔ, με έτος έναρξης εργασιών το 1983, είναι ιδρυτικό μέλος του Ομίλου ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων με ειδίκευση στο βιομηχανικό αυτοματισμό και στη διαχείριση των βιομηχανικών ενεργειακών πόρων. Ασχολείται επίσης με το εμπόριο εξειδικευμένου ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Καθοδηγούμενοι από το όραμα του Ομίλου να παραδώσουμε ένα καλύτερο μέλλον στις επόμενες γενιές, μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, ιδρύσαμε το 2007 την K-ENERGY by Karantonis. Το νέο μέλος του Ομίλου δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει την ανάγκη της αγοράς για ανάπτυξη συστημάτων εκμετάλλευσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τις ισορροπίες του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε.

Η διαπιστευμένη τριαντάχρονη εμπειρία μας στο χώρο, η άριστη και συνεχώς εξελισσόμενη τεχνογνωσία του εργατικού μας δυναμικού καθώς και ο στόχος μας να ικανοποιήσουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη προσφέροντάς του βιώσιμες υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας σε προσιτές τιμές, καθιστούν τον Όμιλο Εταιρειών Καραντώνης πρωτοπόρο στον τομέα της Ενέργειας και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Απώτερος σκοπός μας είναι η εκπλήρωση του οράματός μας για παροχή … Ενέργειας σε Αρμονία με τη Φύση!